Rólunk

 

ÜDVÖZÖLJÜK WEBÁRÚHÁZUNKBAN !


      Tisztelt látogató!


    Ha ön jó minőségű kültéri bútort keres, nagy választékban és mindezt alacsony árakon, akkor azt épp a legmegfelelőbb helyen teszi!

 

      Manapság egyre népszerűbbek a szabadtéri, családi és baráti összejövetelek, vagy pihenés céljára berendezett kültéri helyiségek, mint például a kertek, teraszok vagy erkélyek.Ezek berendezésére,konfortossá,praktikussá tételére kinálunk megoldásokat,webárúházunk termékeivel!

 

    A kültéri bútorok és kiegészítők, funkcionalitásuk mellett, a szabadtéri helyiségek kellemes hangulatának megteremtéséhez is hozzájárulnak, nyáron és az év többi időszakában egyaránt.

    Webárúházunk kinálatában a különféle stílusú és szinű termékek,bárki számára lehetővé teszik ötletei megvalósítását, a rendelkezésre álló hely nagyságától és természetétől függően!

    A webárúház saját árúkészlettel rendelkezik!Az esetek nagy részében,a többdarabos megrendelések teljesítése is azonnal megoldható!

 

 

 

   Ügyfeleink visszajelzései alapján,úgy itéljük meg,hogy termékeink  Ár-Érték aránya,hazai viszonylatban,kimagaslóan jónak mondható!

    A webárúházban kinált termékek, készleten vannak,rendelés esetén azonnal szállíthatók!
    Személyes átvételre,vagy a kiválasztott termék megtekintésére,a Halásztelki bázisraktárunkban van lehetőség(M0-ás autópálya mellett),előzetes egyeztetés alapján!
    A termékek feltüntetett árai,bruttó árak,tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t !

Webáruházunkban,a vásárlás,regisztráció nélkül történik!!!


   Honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért ha netán,bizonyos menüpontok nem müködnek tökéletesen,szives elnézését kérjük!

 

A webáruház üzemeltetője:

PARTY MÖBEL Kft.
2314 Halásztelek,5013 Hrsz.

Cégjegyzék szám:13-09-168983

Adószám: 24867867-2-13.

 

    További kellemes böngészést,kényelmes vásárlást, és boldog otthont kívánunk minden kedves látogatónknak! 

                A Kertibútor Diszkont csapata