Rólunk

 Üdvözöljük webáruházunkban!        

     Tisztelt látogató!             

    Ha ön jó minőségű kültéri bútort keres, nagy választékban és mindezt alacsony árakon, akkor azt épp a legmegfelelőbb helyen teszi!

      Manapság egyre népszerűbbek a szabadtéri, családi és baráti összejövetelek, vagy pihenés céljára berendezett kültéri helyiségek, mint például a kertek, teraszok vagy erkélyek.Ezek berendezésére,konfortossá,praktikussá tételére kinálunk megoldásokat,webáruházunk termékeivel!

    A kültéri bútorok és kiegészítők, funkcionalitásuk mellett, a szabadtéri helyiségek kellemes hangulatának megteremtéséhez is hozzájárulnak, nyáron és az év többi időszakában egyaránt.

    Webáruházunk kinálatában a különféle stílusú és szinű termékek,bárki számára lehetővé teszik ötletei megvalósítását, a rendelkezésre álló hely nagyságától és természetétől függően!

    A webáruház saját árúkészlettel rendelkezik!Az esetek nagy részében,a többdarabos megrendelések teljesítése is azonnal megoldható!

   Ügyfeleink visszajelzései alapján,úgy itéljük meg,hogy termékeink  Ár-Érték aránya,hazai viszonylatban,kimagaslóan jónak mondható!

    A webáruházban kinált termékek, készleten vannak,rendelés esetén azonnal szállíthatók!
    Személyes átvételre,vagy a kiválasztott termék megtekintésére,a Halásztelki bázisraktárunkban van lehetőség(M0-ás autópálya mellett),előzetes egyeztetés alapján!
    A termékek feltüntetett árai,bruttó árak,tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t !

Webáruházunkban,a vásárlás,regisztráció nélkül történik!!!

   Honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért ha netán,bizonyos menüpontok nem müködnek tökéletesen,szives elnézését kérjük!

A webáruház üzemeltetője:

PARTY MÖBEL Kft.
2314 Halásztelek,II.Rákóczi Ferenc út 128

Cégjegyzék szám:13-09-168983

Adószám: 24867867-2-13.

    További kellemes böngészést,kényelmes vásárlást, és boldog otthont kívánunk minden kedves látogatónknak! 

                A Kertibútor Diszkont csapata

 FONTOS INFORMÁCIÓ!

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások, és grafikák, illetve a honlap az  Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak.

 A weboldalon használt termékfotók,leírások,bejegyzések,a vállalkozás szellemi tulajdonát képezik!Ezeknek bármi féle jogtalan felhasználása,az érvényes jogszabályok alapján meghatározott jogi következményeket von maga után!